O nama

Elektron d.o.o. je trgovačko društvo osnovano 1989. godine sa sjedištem u Beranama, sa privatnim kapitalom, sa osnovnom djelatnošću prodaje bijele tehnike, elektro i vodo materijala, opreme za kupatilo, rasvjete i posuđa.

Naši počeci

Elektron d.o.o. je trgovačko društvo osnovano 1989. godine sa sjedištem u Beranama, sa privatnim kapitalom, sa osnovnom djelatnošću prodaje bijele tehnike, elektro i vodo materijala, opreme za kupatilo, rasvjete i posuđa.
U početku je to bio servis i prodaja djelova za bijelu tehniku u objektu površine 20m2. Kako se obim posla povećavao tako i potrebe za većim poslovnim prostorima i asortimanom robe, danas nas je doveo da u svojoj ponudi imamo preko 3000 hiljade artikala, poslovnim i skladišnim objektima ukupne površine od preko 2000m2.

Zahvaljijući širokom asortimanu robe i odličnoj usluzi, Elektron je za 30 godina postojanja uspio da se pozicionira na tržištu Crne Gore i stekne povjerenje velikog broja potrošača. To je ostvareno otvaranjem maloprodajnih objekata na atraktivnim lokacijama u Beranama i Baru, čime je Elektron postao prepoznatljiv brend i omiljeno mjesto kupovine.

Naša vizija

Elektron će nastaviti sa modernizacijom poslovanja, proširivanjem asortimana roba i usluga, uvođenjem internet prodaje itd., uz konstantnu težnju da zadrži dobro prepoznatljivo ime, stečeno za 30 godine postojanja i status izuzetno pouzdanog partnera u poslovanju.

Elektron će nastaviti i dalje svoj razvoj i pruzati usluge na zadovovoljstvo svojih potrošača.

Danas

Imperativ Elektron-a je kvalitet u maloprodajnoj ponudi, kao i kvalitet u komunikaciji sa kupcima. Elektron poslovni centi nude širok asortiman proizvoda vrhunskoh kvaliteta, bijelu tehniku, ugradnu tehniku, male kućne aparate, televizore, telefone, klima uredjaje, šporete, peći i kamine, posuđe, elektro i vodo materijal, rasvjetu i rezervne djelove.

Elektron je uvoznik i distributer renomiranih brendova NOVEL, SHARP, ALFA PLAM, Milan Blagojević Smederevo – MBS , Dagi, ECOLUX.

Pored ovih u Elektron poslovnim centrima mozete kupiti proizvode i drugih poznatih proizvođača, prije svega beko, gorenje, LG, Samsung, Philips, Sony, Grunding, Metalac, Ariston, Tesla, Toshiba, Vivax, Bosch, Gree, Azuri, First, Fisher, Minoti i mnoge druge.

Elektron je ovlašćeni servis proizvoda NOVEL, SHARP i ALFA PLAM za Crnu Goru.
Višegodišnje iskustvo, konstantno ulaganje u servis i zaposlene, profesionalna usluga i zadovoljne mušterije su osnovni postulati našeg poslovanja.

Zaposleni u Elektron-u će Vam pružiti sve neophodne informacije i rješenja, kako biste uživali u vašoj trgovini.