-10%

BBIM 13300 XPSE


513.00 570.00

   • Aeroperfect™

    Savršena distribucija toplog vazduha

    Ispecite savršene kolače, ispecite ukusnu nedeljnu večeru ili koristite roštilj da napravite obilan, ali zdrav doručak. Tehnologija Aeroperfect™ obezbjeđuje jednoliku distribuciju toplog vazduha kroz pećnicu i minimizira fluktuacije temperature, osiguravajući ravnomjerno i precizno pečenje svaki put..


   • Halogeno osvjetljenje

    Jasan pogled na ono što se dešava unutar rerne

    Želite da vidite kako napreduje priprema hrane, ali ne želite da gubite toplotu kada otvorite vrata? Pomoću halogenog osvjetljenja možete da vidite cijelu unutrašnjost rerne i da pratite kako vaši specijaliteti napreduju i bez otvaranja vrata.


   • Pirolitička funkcija samočišćenja

    Jasan pogled na ono što se dešava unutar rerne

    Uštedite vrijeme s našim pećnicama koje se same čiste pritiskom na dugme. Rerna se zagrijava na super vrućih 480°C, sagorijevajući prljavštinu i masnoću, tako da sve što treba da uradite je da obrišete vlažnom krpom.


   • Teleskopske police

    Sigurna polica koja se jednostavno izvlači

    Ako se ponekad mučite dok vadite tešku posudu iz rerne, teleskopske police rerne će vam olakšati život. Klizni sistem omogućava da se polica u potpunosti izvuče (ili 2/3 ako su u pitanju verzije sa delimičnim izvlačenjem) iz rerne, a polica je i stabilna podloga za posuđe.


  • Izdržljiva vrata

   Jaka vrata koja mogu nositi teško posuđe

   Vruća, teška jela i tiganje ponekad je teško izvaditi iz rerne. Ova izdržljiva vrata mogu izdržati opterećenje do 22,5 kg. To je 20% više od standardnih vrata rerne, tako da možete bezbijedno da stavite vruću posudu na otvorena vrata rerne dok pravite pauzu.

Kategorija:

Based on 0 reviews

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “BBIM 13300 XPSE”

Nema recenzija.