-10%

Beko BIM 24400 WCS ugradna rerna


396.00 440.00

Tip: Ugradna rerna, Energetska klasa: A+, Tip rerne: Konvencionalna, Zapremina: 71l, Gril: Da, Dodatne funkcije: Funkcija za pice, Komande na dodir, Kuvanje sa 3D tehnologijom, LCD ekran, Odmrzavanje, Svetlo, Tajmer, Ventilator, Boja: Bela, Dim.: 595mm x 594mm x 567mm, Napomena: 12 funkcija pečenja, Podržane tehnologije: SoftClose Door, Ostalo: Vrata od punog stakla, Reklamacioni period: 60 meseci

Zahvaljujući teleskopskim vođicama, možete bezbedno i lako da izvučete vruću posudu za sudove, izbegavajući slučajne opekotine.

Specijalno dizajniran, katalitički zadnji zid uređaja će sprečiti lepljenje masti i olakšati održavanje rerne čistom.

3D pečenje je nova generacija pečenja koja aktivira sve grejne elemente i radi višedimenzionalno. Gornji i donji grejač, ovalni grejač u kombinaciji sa ventilatorom rade uzastopno da ravnomerno raspoređuju toplotu po unutrašnjosti. 3D pečenje vam takođe omogućava da pečete nekoliko jela istovremeno.

Pojačavač za brzo zagrevanje je funkcija koja u velikoj meri olakšava pečenje. Nakon uključivanja, pećnica koristi sve raspoložive izvore toplote da brzo postigne podešenu temperaturu, a zatim se vraća u podešeni režim kuvanja. Zahvaljujući ovoj funkciji, ne moramo da brinemo da li ćemo zaboraviti da zagrejemo rernu na vreme.

Zahvaljujući visokoj temperaturi i funkciji roštilja, meso i riba ne gube svoju hranljivu vrednost i ne suše se. Roštilj daje efekat hrskave kore i sočne unutrašnjosti jela.
Zahvaljujući upotrebi specijalnih šarki, vrata rerne Beko se zatvaraju nežno, tiho i udobno. Možete biti sigurni da ih nikada nećete slučajno oštetiti ili da vas nervira glasno lupanje vrata rerne.
Korišćenje funkcije toplog vazduha takođe vam omogućava da brzo odmrznete smrznutu hranu, garantujući efekat za nekoliko minuta!

Zahvaljujući ovoj funkciji, moguće je zaključati dugmad ili dugme u slučaju da se dete igra sa njima. Takođe onemogućava slučajne promene dok rerna radi.
Da, posebno XXL (80-82L) modele se preporučuje ugradnja u stub, ostali modeli se lako mogu postaviti iu stub i ispod stola.

Ako pećnica ima utičnicu, to je model za samostalno priključenje na napajanje.
U Beko pećnicama smo se pobrinuli za udobnost čišćenja. Modeli sa pirolizom sagorevaju prljavštinu u pepeo, tako da čišćenje ne zahteva deterdžent. Modeli sa katalitičkim čišćenjem su dizajnirani tako da se mast ne lepi na uređaj. Rerne takođe imaju program za čišćenje parom koji pomaže da se omekšaju najtvrdokornije prljavštine i masne mrlje, čineći čišćenje šupljine rerne još lakšim. Pored toga, posude za rernu se mogu prati u mašini za sudove.

U Beko pećnicama možemo pronaći širok izbor intuitivnih displeja, možemo izabrati punu kontrolnu tablu (dostupnu u 3 varijante: grafički, tekstualni ili LCD ekran u boji), dok za ljubitelje tradicionalnih rešenja preporučujemo samosenzor displej, dodatno opremljen egononomskim dugmadima koji omogućavaju lako upravljanje pećnicama.

Beko pećnice imaju bravu za decu. Odabrani modeli takođe imaju tehnologiju hladnih vrata ili mehaničku bravu za sprečavanje slučajnog otvaranja.

Šifra proizvoda: 7338 Kategorija:

Based on 0 reviews

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Beko BIM 24400 WCS ugradna rerna”

Nema recenzija.