-10%
,

Tesla 40E635BFS

Tesla

216.00 240.00

tesla info

SERTIFIKOVANI ANDROID TV

Zahvaljujući sertifikovanom Android TV operativnom sistemu, ali i velikom broju dodatnih mogućnosti, ovaj televizor iz serije 6 oduševiće celu porodicu!

NEOGRANIČENI IZBOR APLIKACIJA

Vaš televizor dolazi sa licenciranim integrisanim Netflix, Prime Video i YouTube aplikacijama, uz punu Google podršku. Birajte između više od 5000 aplikacija na Google Play Store-u!

tesla info

BLUETOOTH DALJINSKI UPRAVLJAČ

Jednom kada povežete svoj bluetooth daljinski upravljač sa TV-om, možete da koristite glasovno upravljanje i zadajete komande čak i kada upravljač nije usmeren ka uređaju. Menjajte kanale, zaustavite film, ili promenite muziku iz bilo koje sobe u kojoj se zateknete.

JEDNOSTAVNA PODEŠAVANJA

Opcije povezivanja, pretraga kanala, upotreba menija, napredna podešavanja… Tehnologija ume da bude zbunjujuća, ali su na Tesla televizorima podešavanja jednostavna i lako razumljiva.

tesla info

GOOGLE ASSISTANT NA ANDROID TV-U

Pametni asistent više nije uobičajen samo za pametni telefon: sada možete da pitate i svoj veliki ekran manje-više sve što vas zanima. Pritisnite dugme mikrofona na daljinskom upravljaču, i uz Google Assistant pronađite informacije o saobraćaju ili vremenu, pretražujte net, puštajte ili pauzirajte omiljene filmove i serije.

tesla info

UGRAĐEN CHROMECAST

Chromecast vam omogućuje da gledate svoje omiljene programe, filmove, serije i druge sadržaje na najvećem ekranu, u samo par poteza prebacujući ih sa drugih pametnih uređaja. Na ovaj način možete da veoma jednostavno kontrolišete televizor sa bilo kog mesta u kući!

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Rezolucija
FHD
Smart OS
Android TV 11
Boja
Crna
Veličina ekrana
40
Serija
E635
Model
40E635BFS
Tjuner
DVB-T/T2/C/S/S2
Kontrast
4200:1
Ugao gledanja
170°/170°
Jačina zvučnika
2X10W box zvučnici
HDMI
3
USB
2
HDR10
NeTeFFF
Šifra proizvoda: 8191 Kategorije: ,
brands

Dijagonala ekrana

Based on 0 reviews

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Tesla 40E635BFS”

Nema recenzija.