-10%

Beko HTE 7616 XO mašina za pranje i sušenje veša

Beko

509.40 566.00

Beko HTE 7616 XO 7kg/4kg – veš mašina kapaciteta 7 kg sa brojem obrtaja od 1200 rpm.

Tip kontrole:Programator
Display:Da
Tajmer:Da
Kapacitet mašine:7 kg
Kapacitet sušenja:4 kg
Broj standardnih programa pranja:10
Broj standardnih programa sušenja:4
Boja:Bijela

Glavne Karakteristike

Tip mašine za pranje i sušenje veša:Samostojeća
Bubanj:Inox
Vrata:XL
Zaključavanje programa:Da
Način punjenja:Frontalno
Fioka za tečni deterdžent:Da
Zaštita od prelivanje vode:Da
Kapacitet pranja veša:7 kg
Kapacitet sušenja veša:4 kg
Bro programa pranja veša:10
Broj programa sušenja veša:4
Maksimalna brzina centrifuge:1200 rpm
Indikator toka programa:Da
Automatska kontrola nivoa vode:Da
Sistem automatske kontrole potrošnje vode:Da
HomeWhize:Da
Bluetooth povezivanje:Da
Steam Cure:Da

Programi pranja

Zavisno od vrste tkanine, koristite sledeće glavne programe:
 1. Pamuk:Program za pamučni veš (čaršavi, navlake za jorgan, peškiri, donji veš).
 2. Eco PamukOmogućava veliku uštedu energije i vode, pere duže od ostalih programa.
 3. SintetikaProgram za košulje,bluze,odjeća od sintetike miješana s pamukom)kraći ciklus pranja u odnosu na pamuk  za zavjese i til koristite program Sintetika 40°C sa funkcijom pretpranja i funkcijom protiv gužvanja.
 4. Vuna/Ručno pranje:Odaberite temperaturu koja je navedena na etiketama vaše odjeće.Za vunu upotrebljavajte odgovarajući deterdžent.Prati u skladu sa uputstvima na etiketi proizvoda.
 5. Daily Xpress/Xpress Super Short:Program predviđen za manje količine pamučne robe koja nije mnogo zaprljana, program trajanja za period od 28 i 14 minuta.
 6. Down Wear:Koristite ovaj program da perete kapute, jakne i sl. koji sadrže perje s oznakom „perivo u mašini“ na datim odjevnim predmetima. Zahvaljujući posebnim profilima obrtaja, osigurano je da voda dosegne do vazdušnog prostora između perja.
 7. Downloaded program/Bluetooth:Specijalan program koji Vam omogućava da preuzimate dodatne programe pranja preko aplikacije HomeWhiz.
 8. Centrifuga+Pumpa:Koristi se za uklanjanje vode iz odjeće i da biste iscijedili vodu iz mašine.
 9.  Shirts-košulje:Program za košulje od pamuka ili sintetike i miješano.
10. Ispiranje:Program ispiranja.
11. Hygiene+:Program upotrebljavajte za pranje veša (dječije odjeće, posteljine, donjeg veša, pamučne odjeće itd.) kojem je potrebno antialergijsko i higijensko pranje na visokoj temperaturi s intezivnim i dugotrajnim ciklusom pranja. Program je testirala „Britanska organizacija za alergije“ (Allergy UK) pri odabranoj temperaturi od 60°C i sertifikovan je na temelju učinkovitosti otklanjanja alergena, bakterija i buđi.
12. Stain Expert:Ovaj program ima mogućnost uklanjanja 24 vrste mrlja, nije predviđeno za osjetljive materijale.
13. Outdoors/Sports:Koristi se za pranje sportske odjeće i odjeće za aktivnosti van kuće koje sadrže tkaninu od mješavine pamuka i sintetike.
14. Dark Care/Jeans:Koristi se za zaštitu boje,  tamno obojenog veša i džinsa .Preporučuje se upotreba tečnog deterdženta ili  deterdženta za vunu za tamno obojen veš.
15. Ispiranje:Program ispiranja.

Funkcije

Selekcija brzine centrifuge:Da, bez centrifuge, 600, 800, 1000, 1200 rpm
Selekcija temperature:Da
Odloženi start:Da
Pomoćna funkcija – 1:Pretpranje
Pomoćna funkcija – 2:Anti-Creasing + (funkcija protiv gužvanja)
Pomoćna funkcija – 3:Steam Cure – Para (smanjuje nabore i vrijeme peglanja male količine pamučnog, sintetičkog ili miješanog veša bez mrlja).
Pomoćna funkcija – 4:Održavanje higijene bubnja
Pomoćna funkcija – 5:Drying
Pomoćna funkcija – 6:Odloženi start do 24h
Pomoćna funkcija – 7:Bluetooth

Wash & Wear®

1 kg veša, za samo 1 sat

Ostalo vam je samo sat vremena do važnog sastanka ili važnog izlaska, a ništa što želite da obučete nije čisto? To je sasvim dovoljno vremena za pranje i sušenje 1 kg veša u programu Wash & Wear®. Sada kompletna odjevna kombinacija može biti spremna za sat vremena.


Home Whiz

Kada Vaša mašina za veš brine o vama

Kada HomeWhiz povežete sa svojom pametnom Beko mašinom za veš imate mogućnost preuzimanja novih programa pranja, mijenjanja parametara pranja kao i praćenja napretka u radu uz automatsko primanje obaveštenja, a kada nešto nije u redu tu je opcija „Dijagnoza stručnjaka“ koja Vam štedi vrijeme i novac jer automatski detektuje problem i pruža opcije za rešavanje. HomeWhiz aplikacija, omogućava Vam da koristite pametne telefone kako biste pratili rad  veš mašine. Preuzmite aplikaciju preko app prodavnice na Vaš telefon, kako biste mogli da koristite bluetooth funkciju. Posjetite sajt www.homewhiz.com i provjerite da li  Android i iOS verzija podržava HomeWhiz aplikaciju. HomeWhiz aplikacija Vam omogućava da preuzmete dodatne programe pranja. Koristite bluetooth funkciju da se povežete sa mašinom. Na ovaj način možete koristiti Vaš pametni uređaj da biste mogli da kontrolišete programe.


AntiCrease®

Veš koji nije izgužvan

AntiCrease® koja koristi tehnologiju IonGuard®. Pomoću ove funkcije bubanj se povremeno okreće na kraju ciklusa kako bi odjeća ostala svježa i neizgužvana. To znači da umjesto peglanja možete da radite nešto što volite.


SteamCure™

Tehnologija SteamCure™ radi sve umjesto vas jer prije pranja tretira fleku parom koja pomaže da prljavština omekša i da se tako lakše očisti. Takođe, smanjuje gužvanje veša, pa vam pegla više neće biti potrebna – sav posao prije i posle pranja je znatno olakšan.


Šifra proizvoda: 7127 Kategorija:
brands

Tip mašina za veš

Based on 0 reviews

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Beko HTE 7616 XO mašina za pranje i sušenje veša”

Nema recenzija.