-10%

Beko WUE 6612 DBA mašina za pranje veša

Beko

WUE 6612 BA: Samostojeća veš mašina (6 kg, 1200 rpm)

319.50 355.00

SteamCure™

Tretiranje fleka parom

Priznajte – čim vidite mrlju, prosto morate da je tretirate pre pranja. Tehnologija SteamCure™ radi sve umesto vas jer pre pranja tretira fleku parom koja pomaže da prljavština omekša i da se tako lakše očisti. Takođe, smanjuje gužvanje veša, pa vam pegla više neće biti potrebna – sav posao pre i posle pranja je znatno olakšan.

Super kratki program Xpress od 14 minuta

2 kg čistog veša za 14 minuta

Nije za svu odeću potrebno intenzivno pranje. Ponekad je dovoljno i kratko pranje. Super kratki program Xpress od 14 minuta omogućava pranje do 2 kg veša za samo 14 minuta. 2 kg možda ne deluje kao puno veša, ali to je čak 20 majica! To znači da ćete biti spremni za polazak za tili čas.

AntiCrease®

Veš koji nije izgužvan

Ako ne volite da peglate (a ko voli?), predstavljamo vam funkciju AntiCrease® koja koristi tehnologiju IonGuard®. Pomoću ove funkcije bubanj se povremeno okreće na kraju ciklusa kako bi odeća ostala sveža i neizgužvana. To znači da umesto peglanja možete da radite nešto što volite.

Talasasto pomeranje u bubnju za nežnije pranje veša

Pranjem možete da oštetite odeću. Zbog toga su tu AquaWave® zakrivljena staklena vrata i specijalno dizajnirane lopatice koje pomeraju veš u talasima unutar bubnja zbog čega je tretman odeće nežniji, a efekat pranja bolji. Sledeći put kada vam neko udeli kompliment za odeću, a vi odgovorite „Šta, ova stara stvar?“, možda nećete biti daleko od istine.

 

TipMasina za pranje vesa
ProizvođačBEKO
ModelWUE 6612 DBA
Broj programa pranja15
Brzina centrifuge1200 obr/min
Dječija sigurnosna zaštitaDA
DisplejDigitalni
FunkcijeSteamCure, Dodavanja veša nakon početka ciklusa pranja, Praćenje programa, AquaFusion tehnologija za uštedu deterdženta, Kontrola balansa opterećenosti, Pretpranje, Fast+, Dodatno ispiranje, Program protiv guzvanja
Godišnja potrošnja električne energije152 kWh
Godišnja potrošnja vode8799 l
Indikator preostalog vremenaDA
Inverter motorProSmartInverter motor
Kapacitet pranja6 kg
Način punjenjaFrontalno
Nivo buke74 dB
Odložen startDo 19 h
Programi za pranjeCottons, Eco 40-60, Synthetics, Mini/Mini14′, Mix, Wool/HandWash, Delicates, Spin+Drain, Rinse, DarkWash/Jeans, Outdoor/Sports, Stain, Hygiene+Steam, Down Wear + Steam, Shirts+Steam
Smjer otvaranja vrataLijevo
Zaštita od poplaveDA
BojaBijela
Dimenzije (ŠxVxD)60 x 84 x 44cm
Težina57 kg
Šifra proizvoda: 8446 Kategorija:
Tip mašina za veš

brands

Based on 0 reviews

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Beko WUE 6612 DBA mašina za pranje veša”

Nema recenzija.