-10%

Beko HTV 7736 XSHT mašina za pranje i sušenje veša

Beko

621.00 690.00

HTV 7736 XSHT: Samostojeća mašina za pranje i sušenje veša (7 kg / 4 kg, 1400 rpm)

Tip kontrole:Programator
Display:Da
Bluetooth povezivanje:Da
Tajmer:Da
Kapacitet mašine:7 kg
Kapacitet susenja:4 kg
Broj standardnih programa:10
Broj standardnih programa:5
Boja:Bijela

Glavne Karakteristike

Tip mašine za pranje veša:Samostojeća
Home Whiz:Da
Bluetooth povezivanje:Da
Steam Cure:Da
Bubanj:Inox
Osvjetljenje u bubnju:Ne
Vrata:XL
Zaključavanje programa:Da
Način punjenja:Frontalno
Fioka za tečni deterdžent:Da
Zaštita od prelivanje vode:Da
Kapacitet pranja veša:7 kg
Kapacitet susenja vesa:4 kg
Broj programa pranja veša:10
Broj programa susenja vesa:5
Maksimalna brzina centrifuge:1400 rpm
Aqua tech:Ne
Indikator toka programa:Da
Automatska kontrola nivoa vode:Da
Sistem automatske kontrole potrošnje vode:Da
Kontrola neravnoteže bubnja:Da

Programi pranja

Zavisno od vrste tkanine, koristite sledeće glavne programe:
 1. Pamuk:Program za pamučni veš (čaršavi, navlake za jorgan, peškiri, donji veš)
 2. Eco Pamuk 40-60°C:Omogućava veliku uštedu energije i vode, pere duže od ostalih programa.
 3. Sintetika:Program za košulje,bluze,odjeća od sintetike miješana s pamukom)kraći ciklus pranja u odnosu na pamuk  za zavjese i til koristite program Sintetika 40°C sa funkcijom pretpranja i funkcijom protiv gužvanja.
 4. Vuna/Ručno pranje:Odaberite temperaturu koja je navedena na etiketama vaše odjeće.Za vunu upotrebljavajte odgovarajući deterdžent.Prati u skladu sa uputstvima na etiketi proizvoda.
 5. Xpress/Super Xpress:Program predviđen za manje količine pamučne robe koja nije mnogo zaprljana, program trajanja za period od 28 i 14 minuta.
 6. Shirts-košulje:Program za košulje od pamuka ili sintetike i miješano.
 7. Downloaded program/Bluetooth:Specijalan program koji Vam omogućava da preuzimate dodatne programe pranja preko aplikacije HomeWhiz.
 8. Centrifuga+Pumpa:Koristi se za uklanjanje vode iz odjeće i da biste iscijedili vodu iz mašine.
9. Hygiene Therapy:Higijensko osvježavanje i pranje toplim vazduhom. Trajanje programa 58 min. Ovim programom osigurava se higijensko čišćenje vazduhom održavanjem temperature veša na relativno visokim temperaturama tokom određenog vremena osjetljivim načinom zagrijavanja. Koristite ovaj program za brzo higijensko čišćenje suve odjeće od pamuka ili sintetičkih materijala toplim vazduhom. *U program nije uključeno pranje veša vodom, već se roba tetira vrućim vazduhom.
10. Wash & Wear:Program operi i nosi namijenjen je za brzo pranje i sušenje svakodnesvne odjeće koja je nošena kratak vremenski period i nije veoma zaprljana. Ovaj program je pogodan za odjeću tanke teksture koja se brzo suši (košulje, majice).

Programi sušenja

Zavisno od vrste tkanine, koristite sledeće glavne programe:
 1. Wash & Wear:Koristite ovaj program da operete 0.5 kg veša (2 košulje) za 40 min ili 1kg veša (5 košulja) za 60 minuta.
2.Hygiene+Wash & Dry:Antialergijsko pranje i sušenje
Primjena koraka s parom na početku ovog programa omogućava lako omekšavanje prljavštine. Koristite taj program za pranje i brzo sušenje veša (do 2kg) koji zahtijeva antialergijsko i higijensko pranje (pamuk kao što je odjeća za bebe, čaršavi i donji veš). *Antialergijski program je testiran i odobren od strane „British Allergy Foundation“ (Allergy UK) sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu.
3. Wash & Dry 4kg:Program koji obezbjeđuje pranje i sušenje 4kg veša. Ovaj program se koristi za pranje pamučnog veša do 4kg koji će se sušiti odmah nakon ciklusa pranja bez bilo kakvih drugih odabira.
4.Sintetika Dry:Koristite ovaj program za sušenje sintetičke odjeće težine u suvom stanju do 3kg. U tom programu možete da obavljate samo sušenje.
5.Pamuk Dry:Koristite ovaj program za sušenje sintetičke odjeće težine u suvom stanju do 4kg. U tom programu možete da obavljate samo sušenje.

Funkcije

Selekcija brzine centrifuge:Da, bez centrifuge, 600, 800, 1000, 1200, 1400  rpm
Selekcija temperature:Da
Odloženi start:Da
Pomoćna funkcija – 1:Anti Creasing (funkcija protiv gužvanja)
Pomoćna funkcija – 2:Pretpranje/Odrzavanje higijene bubnja
Pomoćna funkcija – 3:Fast+/Steam Cure (smanjuje nabore i vrijeme peglanja male količine pamučnog, sintetičkog ili miješanog veša bez mrlja)
Pomoćna funkcija – 4:Sušenje/Dječija brava
Pomoćna funkcija – 5:Bluetooth

Tehničke karakteristike

Energetska klasa sušenja:D
Energetska klasa pranja:D
Potrošnja energije po ciklusu:69 kwh
Bučnost prilikom rada:74 dBa
Potrošnja vode:34 l
Dimenzije:85 x 60 x 50 cm

Vrhunski higijenski rezultati pri svakoj temperaturi

Osobe sa alergijama odlično znaju da neke grinje i bakterije mogu ostati na odjeći čak i nakon pranja. Program Hygiene+ Wash & Dry™ objedinjuje osetljive komande za temperaturu sa dodatnim ispiranjem i centrifugom kako bi se ovi mikroorganizmi odstranili iz veša. Temperaturni raspon je od 20 °C do 90 °C, a organizacija Allergy UK je potvrdila da se ciklusom pranja na 60 °C eliminiše 99,9% alergena.

Ubija više od 99% bakterija i virusa
   • Naš program HygieneTherapy efikasno ubija više od 99% bakterija i virusa. Koristeći vrući vazduh na visokim temperaturama, program HygieneTherapy ostavlja odjeću savršeno čistom i higijenskom, bez upotrebe vode.


Kada Vaša mašina za veš brine o vama

Kada HomeWhiz povežete sa svojom pametnom Beko mašinom za veš imate mogućnost preuzimanja novih programa pranja, mijenjanja parametara pranja kao i praćenja napretka u radu uz automatsko primanje obaveštenja, a kada nešto nije u redu tu je opcija „Dijagnoza stručnjaka“ koja Vam štedi vrijeme i novac jer automatski detektuje problem i pruža opcije za rešavanje. HomeWhiz aplikacija, omogućava Vam da koristite pametne telefone kako biste pratili rad  veš mašine. Preuzmite aplikaciju preko app prodavnice na Vaš telefon, kako biste mogli da koristite bluetooth funkciju. Posjetite sajt www.homewhiz.com i provjerite da li  Android i iOS verzija podržava HomeWhiz aplikaciju. HomeWhiz aplikacija Vam omogućava da preuzmete dodatne programe pranja. Koristite bluetooth funkciju da se povežete sa mašinom. Na ovaj način možete koristiti Vaš pametni uređaj da biste mogli da kontrolišete programe.


   • SteamCure™

    Tehnologija SteamCure™ radi sve umjesto vas jer prije pranja tretira fleku parom koja pomaže da prljavština omekša i da se tako lakše očisti. Takođe, smanjuje gužvanje veša, pa vam pegla više neće biti potrebna – sav posao prije i posle pranja je znatno olakšan.


   • ProSmart™

    Nemojte da brinete o računu za električnu energiju svaki put kada perete odJeću. Zahvaljujući dizajnu motora bez četkica, ProSmart™ je zaslužan za uštedu energije, tiši rad i veću trajnost – i to sve na jednom mjestu. Tako na najbolji način koristite svoju mašinu za pranje veša bez velikih računa za struju i briga.


  • AntiCrease®

   Veš koji nije izgužvan

   AntiCrease® koja koristi tehnologiju IonGuard®. Pomoću ove funkcije bubanj se povremeno okreće na kraju ciklusa kako bi odjeća ostala svježa i neizgužvana. To znači da umjesto peglanja možete da radite nešto što volite.

Šifra proizvoda: 8023 Kategorija:
Tip mašina za veš

brands

Based on 0 reviews

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Beko HTV 7736 XSHT mašina za pranje i sušenje veša”

Nema recenzija.