-10%

Beko WUE 8736 XCM mašina za pranje veša

Beko

522.00 580.00

Beko WUE 8736 XCM je standardni model mašine za veš sa prednjim punjenjem, kapaciteta 8 kg, pogodan za porodice sa više od 4 člana. Otvaranje vrata bubnja je sa leve strane. Mašina je opremljena sa 15 programa pranja. Dostiže maksimalnu brzinu centrifuge od 1400 obrtaja u minuti. Nivo buke tokom centrifuge dostiže 76 dB, 55 dB kod pranja.

Ovaj model koristi SteamCure, HomeWhiz, ProSmart, Aquawave, Aquafusion, DrumClean, Prewash, AntiCrease tehnologije. Dodatno je opremljen sa Rinse, Fast +, Child Lock, Remote Control i Addxtra funkcijama. Energetska klasa je A+++ sa godišnjom potrošnjom energije od 175 kWh.

Mašina za veš Beko WUE 8736 XCM opremljena je HomeWhiz tehnologijom, koja omogućava nadgledanje i upravljanje svim kućnim uređajima pomoću telefona, tableta ili pametnog TV-a korišćenjem Bluetooth-a. Sa SteamCure tehnologijom, odeća se gužva manje i vodi se računa o osetljivim materijalima. Odeća ostaje u odličnom stanju zahvaljujući upotrebi pare koja se diže sa dna bubnja. U zavisnosti od izabranog programa, para se može pustiti na početku ili na kraju. Tip standardne mašine za pranje veša je najčešća opcija jer se može postaviti bilo gde, sve dok je priključena na odvod i vodovod.

Kapacitet mašine u kilogramima se odnosi na težinu veša koju mašina može efikasno da pere bez korišćenja viška energije ili vode, ili bez predugog rada i uticaja na efikasnost procesa pranja. Brzina centrifuge se izražava u obrtajima u minuti. Što je veća brzina centrifuge, to je odeća posle pranja suvlja. Potrošnja vode i električne energije se takođe vidi u klasi energetske efikasnosti – što je veća klasa energetske efikasnosti, to je potrošnja energije i vode manja.

Beko WUE8736XCM Punjenje veša Frontalno, Energetski razred A+++, Kapacitet pranja 8 kg, Broj obrtaja u minuti 1400, Dim. (ŠxVxD) 60 x 84 x 55 cm.

 

Broj obrtaja u minuti
1400
Dimenzije (ŠxVxD)
60 x 84 x 55 cm
Dubina
51 – 55 cm
Energetski razred
A
Kapacitet pranja
8 kg
Punjenje veša
Frontalno
Širina
56 – 60 cm
Tipovi proizvoda
Veš mašine
Visina
81 – 90 cm
Zahvaljujući dizajnu motora bez četkica, ProSmart™ je zaslužan za uštedu energije, tiši rad i veću trajnost – i to sve na jednom mestu. Tako na najbolji način koristite svoju mašinu za pranje veša bez velikih računa za struju i briga.
Šifra proizvoda: 7389 Kategorija:
Tip mašina za veš

brands

Based on 0 reviews

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Beko WUE 8736 XCM mašina za pranje veša”

Nema recenzija.