-10%
,

Plinski šporet GORENJE GG5A11WJ

Gorenje

289.80 322.00

OPIS
Gorenje plinski štednjak · GG5A11WJ – Tip konstrukcije: Samostojeći, Širina proizvoda: 500 mm, Visina proizvoda: 850 mm, Energetska klasa: A

 

 

 

 

HOMEMADE OBLIK

Svaki put ravnomjerno pečeno

Gorenje pećnice poznate su po svojoj inovativnoj zaobljenoj unutrašnjosti, što je njihova prepoznatljiva karakteristika dugi niz godina. HomeMade dizajn inspirisan je tradicionalnim pećima na drva i pruža bolju cirkulaciju zraka u odnosu na konkurente. Sada je HomeMade oblik potpuno redizajniran i protok zraka je poboljšan zahvaljujući novom dizajnu grijača i poboljšanoj distribuciji otvora za ventilaciju. Zbog toga je temperatura ravnomjerno raspoređena po cijeloj pećnici. Nikada više vaša jela neće biti prepečena s jedne strane i nedovoljno pečena s druge strane.

IZDVAJAMO:
 

Dovoljno prostora za sve vaše posuđe

 

Spremni za XXL recepte? Inovativno dizajnersko rješenje omogućava veću unutrašnjost, a koristi se puna zapremina pećnice. Svaka posuda za pečenje ima više prostora a superiorna tehnologija će se pobrinuti da je hrana jednako pečena na svim nivoima.

 

Ohrabrite svoju kreativnost

 

Kuvanje kao vrhunski kuvar može biti lako. Sve što vam treba je kreativna iskra jer će se za sve ostalo pobrinuti plinski štednjak Gorenje. BigSurface, moćni ChefBurners i druge napredne funkcije nude podršku za vaše najluđe kuhanje. Oslobodite svoju kreativnu energiju i iznenadite svoje najmilije savršenim domaćim jelima.

 

Ultra otporan, ultra glatki premaz

 

Kvalitet i vrsta emajla izuzetno su važni za peć i njen rad. SilverMatte je vrlo otporan i jak materijal koji može izdržati ekstremnu toplinu. Bez mikro pora, pokriva površine pećnice, čineći ih otpornim na najviše temperature. Unutrašnji premaz podržava refleksiju topline i pruža dodatnu izolaciju. Stoga unutrašnjost pećnice uvijek ostaje sterilna i sigurna.

 

 

Spremni za XXL recepte

 

Gorenje peći nude povećanu površinu za kuhanje i korištenje ekstra velikih posuda. Inovativna rješenja omogućavaju optimiziranu potrošnju energije i ravnomjerno kuhanu hranu, bez obzira na količinu. Cijela širina pećnice se koristi efikasno, a najmodernija tehnologija osigurava da se hrana ravnomjerno peče na svim nivoima.

 

 

 

Šifra proizvoda: 8466 Kategorije: ,
brands

Tip šporeta

Based on 0 reviews

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Plinski šporet GORENJE GG5A11WJ”

Nema recenzija.