-10%

Beko B3WFT59225W mašina za pranje veša

Beko

  • Brend
    Beko
  • Tip mašine
    Mašina za pranje
  • Kapacitet
    9 kg

459.00 510.00

Home Whiz

Kada Vaša mašina za veš brine o vama

Kada HomeWhiz povežete sa svojom pametnom Beko mašinom za veš imate mogućnost preuzimanja novih programa pranja, mijenjanja parametara pranja kao i praćenja napretka u radu uz automatsko primanje obaveštenja, a kada nešto nije u redu tu je opcija „Dijagnoza stručnjaka“ koja Vam štedi vrijeme i novac jer automatski detektuje problem i pruža opcije za rešavanje. HomeWhiz aplikacija, omogućava Vam da koristite pametne telefone kako biste pratili rad  veš mašine. Preuzmite aplikaciju preko app prodavnice na Vaš telefon, kako biste mogli da koristite bluetooth funkciju. Posjetite sajt www.homewhiz.com i provjerite da li  Android i iOS verzija podržava HomeWhiz aplikaciju. HomeWhiz aplikacija Vam omogućava da preuzmete dodatne programe pranja. Koristite bluetooth funkciju da se povežete sa mašinom. Na ovaj način možete koristiti Vaš pametni uređaj da biste mogli da kontrolišete programe.


Steam Therapy

Koristite ovaj program da smanjite gužvanje i vreme peglanja male količine neuprljanog pamuka, sintetičkog ili mešoviti veš. Kada se izabere ovaj program, normalno je da se čuje zvuk ključanja jer generator pare ključa vodu za proizvodnju para.


SteamCure™

Tehnologija SteamCure™ radi sve umjesto vas jer prije pranja tretira fleku parom koja pomaže da prljavština omekša i da se tako lakše očisti. Takođe, smanjuje gužvanje veša, pa vam pegla više neće biti potrebna – sav posao prije i posle pranja je znatno olakšan.


AntiCrease®

Veš koji nije izgužvan

AntiCrease® koja koristi tehnologiju IonGuard®. Pomoću ove funkcije bubanj se povremeno okreće na kraju ciklusa kako bi odjeća ostala svježa i neizgužvana. To znači da umjesto peglanja možete da radite nešto što volite.


Stain Expert Program

Besprekorno čišćenje za 24 vrste mrlja

Ostavite bijelo sirće, limunov sok i sapun za suđe. Oni pripadaju kuhinji, a vaša umrljana odjeća pripada mašini za pranje veša sa Stain Expert programom. Bilo da se radi o kafi, kečapu, čokoladi, šminki ili krvi, StainExpert je posebno dizajniran da se riješi 24 različite vrste mrlja tako da više nećete morati prethodno tretirati nijednu mrlju.


Hygiene +

Program upotrebljavajte za pranje veša (dječije odjeće, posteljine, donjeg veša, pamučne odjeće itd.) kojem je potrebno antialergijsko i higijensko pranje na visokoj temperaturi s intezivnim i dugotrajnim ciklusom pranja. Program je testirala „Britanska organizacija za alergije“ (Allergy UK) pri odabranoj temperaturi od 60°C i sertifikovan je na temelju učinkovitosti otklanjanja alergena, bakterija i buđi.


Xpress Super Short 14 Min program

2 kg čistog veša za 14 min

Xpress Super Short 14 Min program omogućava vam da operete do 2 kg veša za samo 14 minuta. 2 kg možda ne zvuči puno, ali to je kao 20 majica.


Opis

Beko mašina za pranje veša 9 kg b300

Tip kontrole:Programator
Display:Da
Tajmer:Da
Svijetlo:Ne
Kapacitet mašine:9 kg
Broj standardnih programa:15
Boja:Bijela

Glavne Karakteristike

Tip mašine za pranje veša:Samostojeća
Bubanj:Inox
Svijetlo:Ne
Vrata:XL
Zaključavanje programa:Da
Način punjenja:Frontalno
Fioka za tečni deterdžent:Da
Zaštita od prelivanje vode:Da
Kapacitet pranja veša:9 kg
Broj programa pranja veša:15
Maksimalna brzina centrifuge:1200 rpm
Aqua tech:Ne
Indikator toka programa:Da
Automatska kontrola nivoa vode:Da
Sistem automatske kontrole potrošnje vode:Da
Kontrola neravnoteže bubnja:Da

Programi

Zavisno od vrste tkanine, koristite sledeće glavne programe:
 1. Pamuk:Program za pamučni veš (čaršavi, navlake za jorgan, peškiri, donji veš)
 2. Eco Pamuk 40-60°:Omogućava veliku uštedu energije i vode, pere duže od ostalih programa.
 3. Sintetika:Program za košulje,bluze,odjeća od sintetike miješana s pamukom)kraći ciklus pranja u odnosu na pamuk  za zavjese i til koristite program Sintetika 40°C sa funkcijom pretpranja i funkcijom protiv gužvanja.
 4. Xpress/Xpress Super Short:Program predviđen za manje količine pamučne robe koja nije mnogo zaprljana, program trajanja za period od 28 i 14 minuta.
 5. Vuna/Ručno pranje:Odaberite temperaturu koja je navedena na etiketama vaše odjeće.Za vunu upotrebljavajte odgovarajući deterdžent.Prati u skladu sa uputstvima na etiketi proizvoda.
6. Tamna odjeća/Džins:Upotrebljavajte ovaj program radi zaštite boje tamne odjeće ili džinsa.
 7. Downloaded program/Bluetooth:Specijalan program koji Vam omogućava da preuzimate dodatne programe pranja preko aplikacije HomeWhiz.
 8. Centrifuga+Pumpa:Koristi se za uklanjanje vode iz odjeće i da biste iscijedili vodu iz mašine.
9. Steam Therapy:Koristite ovaj program da smanjite gužvanje i vreme peglanja male količine neuprljanog pamuka, sintetičkog ili mešoviti veš. Kada se izabere ovaj program, normalno je da se čuje zvuk ključanja jer generator pare ključa vodu za proizvodnju para.
 10. Shirts-košulje:Program za košulje od pamuka ili sintetike i miješano.
11. Program za posteljinu:Alergije postaju jedna od glavnih zdravstvenih problema u domaćinstvima. Zato Beko 8 i 9 kg mašine za pranje veša imaju poseban program pranja kako bi se pobrinuli za ovaj problem. Kapacitet 8 i 9 kg i posebni program pranja će efikasno i temeljito ispirati čak i jorgan king size. * Izvor: Izveštaj britanske alergijske fondacije.
12. Hygiene +Program upotrebljavajte za pranje veša (dječije odjeće, posteljine, donjeg veša, pamučne odjeće itd.) kojem je potrebno antialergijsko i higijensko pranje na visokoj temperaturi s intezivnim i dugotrajnim ciklusom pranja. Program je testirala „Britanska organizacija za alergije“ (Allergy UK) pri odabranoj temperaturi od 60oC i sertifikovan je na temelju učinkovitosti otklanjanja alergena, bakterija i buđi.
13. Stain ExpertOvaj program ima mogućnost uklanjanja 24 vrsta mrlja, nije predviđeno za osjetljive materijale.
14. Outdoors/Sports:Koristi se za pranje sportske odjeće i odjeće za aktivnosti van kuće koje sadrže tkaninu od mješavine pamuka i sintetike.
15. Ispiranje:Program ispiranja.

Funkcije

Selekcija brzine centrifuge:Da, bez centrifuge, 600, 800, 1000, 1200 rpm / Anti gužvanje
Selekcija temperature:Da
Odloženi start:Da
Pomoćna funkcija – 1:Pretpranje / Održavanje higijene bubnja
Pomoćna funkcija – 2:Steam Cure/Ispiranje
Pomoćna funkcija – 3:Fast +
Pomoćna funkcija – 4:Bluetooth

Tehničke karakteristike

Energetska klasa:A
Klasa centrifugiranja:
Potrošnja energije:49 kwh
Bučnost prilikom pranja/centrifuge:49/72 dBa
Potrošnja vode:48 l
Dimenzije:85 x 60 x 55.5 cm
Šifra proizvoda: 8528 Kategorija:
Tip mašina za veš

brands

Based on 0 reviews

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Beko B3WFT59225W mašina za pranje veša”

Nema recenzija.